de Waard van Napels


Hallo en welkom op mijn site. Wat leuk dat je mijn werk hebt gezien bij de Waard van Napels in Dokkum. Graag laat ik je kennis maken met mij en mijn werk. Passend bij de sfeer en ambiance van dit restaurant heb ik deze schilderijen gecreëerd in mijn atelier aan de kleine oosterstraat 1 in Dokkum waar je tevens (op afspraak) kunt kennismaken met mij en de diversiteit in mijn werk.

Ik geef je hieronder alvast uitleg over de schilderijen welke je hier kunt zien, mocht je meer willen weten of een werk willen kopen neem dan contact met mij op via de button onderaan deze pagina.

Op mijn website vind je tevens meer informatie over mij en mijn werk.  Als je een schilderij van jezelf of  van iemand die je dierbaar is wilt laten maken dan kun je vrijblijvend informatie aanvragen. Alvast dank voor je interesse en wie weet tot ziens.

Dit model heb ik verbonden met haar natuurlijke omgeving. Een gevoel van rust, vrede en overgave..... Ik werk hier met veel contrast op het doek wat een mooie gelaagdheid en spanning geeft. 

Vito Corleone

Michael Corleone                                                                

Lucky Luciano

Bep van Klaveren

Don Carlo

ITALIAANSE MAFFIA ontmoet Bep van Klaveren