Diepswal pop-up 

Hallo en welkom, wat leuk dat je mijn werk hebt gezien in de pop-up galerie aan de diepswal in Dokkum.  Graag laat ik je kennis maken met mijn pop-up galerie en wat mijn werkzaamheden zijn.

 

Deze beide portretten van Eddie Vedder ( en profiel & en face) heb ik geschilderd in mijn atelier in de binnenstad in Dokkum.

 

Eddie Vedder (1964) is de frontman van de band Pearl Jam en is een Icoon van de alternatieve rock muziek, maar heeft ook voor vele andere muzikanten en projecten grote bijdrages geleverd. Dit alles heeft van Eddie Vedder een bekende en zeer geliefd persoon gemaakt.

Voor mij heeft Eddie Vedder een prachtige emotie en een schitterende kop met karakter om te vertalen op het doek. 

 

Deze portretten zijn opgebouwd uit lagen waarbij ik begin met acrylverf en het uiteindelijke portret schilder met olieverf, hierdoor ontstaat een prachtige diepgang. Uiteraard staat de emotie van de geportretteerde voor mij voorop, pas als ik deze geraakt heb ben ik tevreden over mijn werk, Dit bereik ik door vanuit mijn eigen gevoel te schilderen.

 

Heb je interesse voor dit portret of wil je een portret van iemand die je dierbaar is laten maken door mij dan kun je vrijblijvend informatie aanvragen via onderstaande buttons.