Diepswal pop-up 


Welkom op mijn site.  Wat leuk dat je mijn werk hebt gezien in de pop-up galerie aan de diepswal te Dokkum.  Graag laat ik je kennis maken met mijn pop-up galerie en wat mijn werkzaamheden zijn. Het schilderij welke je hier ziet is model Willemina op het WAD, uit mijn 'wad' serie: modellen op het wad en in het water.

Hieronder vindt je tevens een aantal andere werken uit deze serie van 20 schilderijen. Hierbij heb ik  met 3 Friese modellen gewerkt, met de waddenkust als uitgangspunt. De verbinding van het model met haar omgeving is daarbij voor mij belangrijk.

Dit werk is uit lagen opgebouwd, hiermee creëer ik een diepgang op het doek. Werken vanuit een chaos naar steeds meer perfectie....dat is voor mij een heerlijk werkproces waarin ik mij totaal in kan verliezen en alles om me heen vergeten. Werken vanuit mijn gevoel en het verstandelijke loslaten.... De emotie van de geportretteerde kun je bijna voelen.

 

Meer werk uit deze serie kun je vinden op mijn website. Voor vragen over dit werk kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

(zie ook buttons onderaan deze pagina)