Portret Vaas 


Welkom op mijn site.  Je hebt mijn "portretvaas" gezien bij pop-up op de diepswal  in Dokkum, ik geef je nadere uitleg hierover en laat je graag

kennis maken met mij en mijn werk. Mijn atelier is gevestigd aan de kleine oosterstraat 1 in Dokkum waar je (op afspraak) kunt kennismaken met mij en de diversiteit in mijn werk.

Voor het project “Langstme yn gles” heb ik ervoor gekozen om een grote hoeveelheid mensen klein te portretteren als groot contrast tov de grote portretten welke ik voornamelijk schilder. Voor mij een enorm mooi proces om ook in het kleine de losse, vrije toets en de gelaagdheid niet te verliezen.

De hoeveelheid emoties van mensen is zo veelzijdig dat het portretteren van mensen altijd uitdagend zal blijven, juist voor dit project.  Ieder mens is immers uniek!

p.s. ieder portret heeft een magneet aan de achterzijde, hierdoor kan de vaas veranderen door de portretten te verwisselen of een portret op een andere plek naar keuze op te hangen.

Heb je interesse in deze vaas ( 1 klein portretje is ook mogelijk) of wil je een portret van iemand die je dierbaar is laten maken door mij dan kun je vrijblijvend informatie aanvragen.

Portret Vaas 

Anke