Bistro Sinnyn


Welkom op mijn site en leuk dat je interesse toont in deze wandschildering welke ik speciaal voor Bistro Sinnyn heb geschilderd. 

Het thema van deze wandschildering is Amazonia, een florale omgeving in harmonie met de kleuren welke in het interieur van de Bistro terugkomen. Voor mij een prachtig project om te experimenteren met het vormgeven van bloemen en planten.

De opbouw van deze wand bestaat uit verschillende lagen in acrylverf van transparant en chaos naar steeds meer vorm, verdikking en verfijning.

Zoals jullie zien heb ik naast de wandschildering tevens portretten geschilderd van mijn 2 modellen Tim en Eline welke gekleed zijn in de sfeer van de Amazonen.

Mocht je interesse hebben in mijn werk dan kun je mij meestal in de weekenden vinden in mijn galerie & atelier een paar panden verderop aan de dijkstraat 50 te Franeker. Ik heb daar een diversiteit aan portretten tentoongesteld en je kunt informatie krijgen over het schilderen van een portret in opdracht van jezelf of iemand die je dierbaar is.

Loop gerust even binnen ! Wil je zeker zijn dat ik er ben? bel of mail me even van tevoren voor een afspraak. 

Lijkt het jezelf leuk om te leren hoe je een portret schildert?, dat kan, met enige regelmaat geef ik ook dag workshops portret en landschap en geef portretlessen in mijn atelier te Franeker. Meer informatie hierover vind je op deze site:  Franeker 2023 portret

Tot slot vind je hieronder nog een impressie van mij aan het werk bij bistro Sinnyn en mijn galerie verderop in deze straat (dijkstraat 50). Welkom!

impressie van mijn galerie in Franeker waar regelmatig wisseling is van mijn schilderijen.