Home » Eddy vedder

 Grootdiep pop-up 


Hallo en welkom, wat leuk dat je mijn werk hebt gezien in de pop-up galerie aan de diepswal in Dokkum.  Graag laat ik je kennis maken met mijn pop-up galerie en wat mijn werkzaamheden zijn. Dit portret van Eddy Vedder heb ik geschilderd in mijn atelier aan de kleine oosterstraat in Dokkum waar je tevens (op afspraak) kunt kennismaken met mij en de diversiteit in mijn werk.

Als je geïnteresseerd bent dan kan ik je ook uitleg geven over de wijze hoe ik dit portret heb opgebouwd. Tevens geef ik lessen waarin ik je kennis laat maken met mijn werkwijze. Heb je interesse voor dit portret of wil je een portret van iemand die je dierbaar is laten maken door mij dan kun je vrijblijvend informatie aanvragen.

Eddie Vedder, geboren op 23 december 1964 als Edward Louis Severson. Vedder, de Amerikaanse muzikant en singer-songwriter is het meest bekend als frontman en één van de drie gitaristen van Pearl Jam.

Vedder staat bekend om zijn krachtige zang waarmee hij op plaats 7 staat van Rolling Stone’s lijst van ‘Best Lead Singers of All Time’. Ook deed hij mee aan soundtracks en werkte hij mee met andere artiesten op hun albums. In 2007 bracht hij zijn eerste solo album uit, dit was een soundtrack voor de film ‘Into the Wild’ (2007). Zijn tweede solo album, ‘Ukulele Songs’, kwam uit in mei 2011.