Home » vurig verlangen

Grootdiep pop-up 


Hallo en welkom, wat leuk dat je mijn werk hebt gezien in de pop-up galerie aan de diepswal in Dokkum.  Graag laat ik je kennis maken met mijn pop-up galerie en wat mijn werkzaamheden zijn. Dit schilderij "vurig verlangen" heb ik geschilderd in mijn atelier aan de kleine oosterstraat in Dokkum waar je tevens (op afspraak) kunt kennismaken met mij en de diversiteit in mijn werk. De voorstudies van mijn model en de natuurlijke omgeving zijn gemaakt in Foudgum (dorp boven Dokkum) het uiteindelijk schilderij heb ik verder uitgewerkt in mijn atelier.

 

Als je geïnteresseerd bent dan kan ik je ook uitleg geven over de wijze hoe ik dit schilderij heb opgebouwd. Voor het kunstenaars magazine "Atelier" heb ik een instructief geschreven waarbij ik in beeld en tekst uitleg geef over mijn werkwijze. Heb je interesse voor dit portret of wil je een portret van iemand die je dierbaar is laten maken door mij dan kun je vrijblijvend informatie aanvragen.

Vurige verlangen.....deze jongedame verlangt naar tafelgezelschap welke samen met haar in de buitenlucht in het voorjaarszonnetje een glaasje rosé met haar wil proosten op een mooie toekomst waarin we weer in vrijheid kunnen leven. Wie zal het zeggen of haar gezelschap aan komt schuiven........