Home » workshops » Landschap » Frysling TWIJZEL 2020

Woensdag 3 juni 2020 kunt u een  dagworkshop LANDSCHAP schilderen bij Wijngaard de Frysling bijwonen.

Op een prachtige buitenlocatie in wijngaard de Frysling te Twijzel leer ik u mijn manier van landschap schilderen. Mijn eigen technische opbouw vanuit de ondergrond met structuur & acryl en het schilderen van het uiteindelijke landschap in olieverf laat ik u in stappen zien, waarna u na elke stap zelf aan de slag kunt gaan.

Graag neem ik u mee in mijn vertaalslag van het (wad)landschap. Hierbij in het kort uitleg over wat we gaan doen.

We gaan werken met materiaalcontrast op het doek  waardoor een mooi spanningsveld ontstaat, transparante, waterige verf t.o.v dikke lagen structuur welke het slik weergeven. Een ontdekkingsreis waarbij gevoel, materiaalverkenning, kleur en compositie aan de orde komen. Door te durven experimenteren zult u verrast zijn hoe bepaalde materialen werken op het doek en uiteraard mag u uw eigen schilderij mee naar huis nemen.

Deze workshop is geschikt voor de beginnende en gevorderde schilder.


Na deze creatieve inspanning wordt u beloond  met een rondleiding en wijnproeverij. Tijdens de rondleiding verteld Jantiene Boersma u alles over Nederlandse wijnbouw en de Frysling wijnen. Kom meer te weten over de historie, de verschillende druivensoorten en hun eigenschappen. Genoeg tijd om al uw vragen te stellen aan de wijnboer(in). Uiteraard proeven we een Brûswyn en twee andere Frysling wijnen.

Kosten: Euro 110,- inclusief schildersmaterialen/doek afm. 80 x 30 cm  (zelf een foto meenemen of gebruik de prachtige locatie als inspiratiebron)
Bij aankomst koffie/thee met wat lekkers, een uitgebreid verzorgde lunch en rondleiding op de wijngaard inclusief wijnproeverij. 

Tijdstip: 10.00-16.00 uur (workshop) na 16.00 uur rondleiding en wijnproeverij
Lokatie: Wijngaard de Frysling te Twijzel https://frysling.nl/wijnproeverij/

Indien u geïnteresseerd bent kunt u zich inschrijven, dat kan door middel van de INSCHRIJVEN knop.
Heeft u vragen heeft over deze workshop, dan kunt u middels de INFORMATIE knop meer informatie aanvragen.
 

Hieronder vindt u een impressie van de workshop  van 2019.