Zaterdag 28 september 2019 kunt u een  dagworkshop PORTRET bij Wijngaard de Frysling bijwonen.

Op een prachtige locatie te Twijzel in wijngaard de Frysling  VANWEGE HET SLECHTE WEER WORDT DEZE WORKSHOP IN DOKKUM GEHOUDEN.
leer ik u mijn manier van portretschilderen. Mijn eigen technische opbouw vanuit de ondergrond met structuur & acryl en het schilderen van het uiteindelijke portret in olieverf ga ik u demonstreren in stappen, waarbij u na elke stap gelijk zelf aan de slag kunt. U zult verrast zijn van u zelf door deze techniek.

Aan het eind van de dag gaat u met een portretschilderij naar huis en u ontvangt na afloop een praktisch stappenplan. Deze workshop is geschikt voor de beginnende en gevorderde schilder.

Na deze creatieve inspanning een mooie afsluiting met een rondleiding en wijnproeverij. Tijdens de rondleiding verteld Jantiene Boersma u alles over Nederlandse wijnbouw en de Frysling wijnen. Kom meer te weten over de historie, de verschillende druivensoorten en hun eigenschappen. Genoeg tijd om al uw vragen te stellen aan de wijnboer(in). Uiteraard proeven we een Brûswyn en twee andere Frysling wijnen.

Kosten: Euro 99,- inclusief schildersmaterialen/doek (zelf een portretfoto meenemen) & koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreid verzorgde lunch en rondleiding op de wijngaard inclusief wijnproeverij

Tijdstip: 10.00-16.00 uur (workshop) na 16.00uur rondleiding en wijnproeverij
Lokatie: Wijngaard de Frysling te Twijzel https://frysling.nl/wijnproeverij/

Indien u geïnteresseerd bent of vragen heeft over deze workshop dan kunt u mij een bericht sturen mail: info@ankesarte.nl
meer info https://www.ankesarte.nl/workshops/portret-dokkum/twijzel .
Bellen mag uiteraard ook tel .06 15344672