Home » workshops » PORTRET » Hieslum 2020

Helaas is inschrijven voor deze workshop niet meer mogelijk, hieronder ziet u een sfeerimpressie van de workshop in Hieslum. 

 

Houd mijn site in de gaten, want er komen binnenkort weer meer workshops

Er is nog beperkte beschikbaarheid op mijn workshop op 5 september in Molenend en er zijn nog een aantal plaatsen vrij op de hootskool workshop op 11 en 12 september in Dokkum. Klik op onderstaande button voor meer informatie 

Zaterdag 13 juni 2020 kunt u een  dagworkshop PORTRET of schilderen te HIESLUM (frl.) bijwonen.

Op een werkelijk prachtige en inspirerende locatie midden in het Friese landschap geef ik op 13 juni 2020 een dagworkshop portret. Er is op deze locatie de mogelijkheid om zowel binnen (op afstand) als buiten te werken (bij mooi weer), dus corona-proof.

Graag leer ik u in 1 dag mijn manier van portret  schilderen. Mijn eigen technische opbouw vanuit de ondergrond met structuur & acrylverf en het schilderen van het uiteindelijke portret in olieverf ga ik u demonstreren in stappen, waarbij u na elke stap gelijk zelf aan de slag kunt. Tevens gaan we aan de slag met het oefenen van het portret in houtskool, u zult ervaren hoe fijn dat werkt.

Graag neem ik u mee in mijn vertaalslag van het portret. Hierbij in het kort uitleg over wat we gaan doen.

We gaan werken met materiaalcontrast op het doek  waardoor een mooi spanningsveld ontstaat.

Transparante, waterige verf t.o.v  lagen structuur. Een ontdekkingsreis waarbij gevoel, materiaalverkenning, kleur en compositie aan de orde komen. Door te durven experimenteren zult u verrast zijn hoe bepaalde materialen werken op het doek en uiteraard mag u uw eigen schilderij mee naar huis nemen. 

Deze workshop is geschikt voor de beginnende en gevorderde schilder.


Kosten: Euro 99,- inclusief schildersmaterialen/doek afm. 40 x 50 cm portret
  (zelf een foto meenemen) Bij aankomst koffie/thee met wat lekkers, en een uitgebreid verzorgde lunch rond 12.30 uur. Na afloop gaan we  tijdens de bespreking van het werk aanschuiven voor een  borrel & bites.

Tijdstip 10.00-16.00 uur

Lokatie: Hieslum

 

 

impressie van de workshop op een werkelijk schitterende locatie 

Hieronder een impressie van de locatie die op het schitterende platteland van zuid west Friesland ligt.