Anna-Seaske


Hallo en welkom op mijn site. Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in mijn werk welke je kunt zien in de etalage aan de Diepswal te Dokkum.

Mijn naam is Anke Wijnia, ik schilder vooral portret en model (vrij werk en in opdracht) in mijn eigen atelier in Dokkum en Franeker, waar tevens mijn galerie gevestigd is. Daarnaast  geef ik lessen en workshops op diverse locaties in het land. (meer info vind je op deze site)

Deze beide "blow up" portretten van Jim Morrison en Renske heb ik geschilderd vanuit de ondergrond welke ik heb opgezet met acryl en structuur, hierdoor ontstaat een mooie gelaagdheid in het portret. Vanuit deze chaos heb ik met olieverf het uiteindelijke portret geschilderd.

Als je geïnteresseerd bent in 1 van deze werken, een ander schilderij of als je een portret in opdracht wilt laten maken dan kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen via onderstaande link.

Kijk nog even rond op mijn website, je vind er meer informatie over mij en mijn werk.  

Alvast dank voor je interesse en wie weet tot ziens.

JIM MORRISON, acryl en olieverf op paneel, inclusief baklijst                            RENSKE, acryl en olieverf op paneel, inclusief baklijst