Hallo en welkom terug

Wat ontzettend leuk dat je mijn Workshop op zaterdag 19 juni in Hieslum hebt gevolgd, Ik hoop dat jij, net als ik, kan terugkijken op een heerlijke en leerzame dag. 

 

Omdat je één van mijn workshops hebt gevolgd, wil ik ook graag wat voor je terug doen en ik hoop ook dat jij een ambassadeur van me wil worden 

 

Voor jullie heb ik al het lesmateriaal dmv een stappenplan nog even op een rijtje gezet. Zo kan je nog eens rustig en op je eigen tempo nakijken wat er allemaal is behandeld. 

 

Ook heb ik voor jullie een aantrekkelijke korting voor mijn overige werk bedacht. Neem een kijkje in mijn Winkel en als je kortingscode: HIESLUM2021 intoetst krijg je van mij 10 procent korting op al mijn werk.

 

Wees er snel bij, want de code is drie maanden geldig. 

Zoals je weet schilder ik ook portret in opdracht, weet jij iemand of ken jij iemand die een dierbare zou willen laten vastleggen dan zou het fijn zijn als je mij met deze persoon in contact wilt brengen. Je ontvangt dan als dank bij een opdracht een persoonlijke attentie van mij.

Wanneer je vastloopt, of wanneer je een vraag hebt dan kan je mij altijd benaderen, voor uitleg en of hulp, en wie weet treffen we elkaar nog eens in een les of workshop.