Home » LESSEN » kinderlessen

SCHILDERLESSEN voor KINDEREN 2018

VOORJAAR 2018

LOKATIE: ATELIER Anke’s Arte

Kleine Oosterstraat 12 in DOKKUM (voorheen natuurmuseum)

Dinsdag 16 april 2018  1 5.30 - 17.30 uur (meivakantie geen les) starten we met nieuwe lessen voor kinderen. Bij voldoende deelname worden de lessen opgesplitst voor basisschoolkinderen en voortgezet onderwijs. 

Kosten 6 lessen voor Euro 75,- inclusief alle schildersmaterialen.

OPGAVE: info@ankesarte.nl

SEPTEMBER 2018

LOKATIE: ATELIER Anke’s Arte

Grote Breedstraat 10 in DOKKUM (voorheen natuurmuseum)

Dinsdag 1 1 septeber 2018  1 5.30 - 17.30 uur (meivakantie geen les) starten we met nieuwe lessen voor kinderen. Bij voldoende deelname worden de lessen opgesplitst voor basisschoolkinderen en voortgezet onderwijs. 

Kosten 12 lessen voor Euro 150,- inclusief alle schildersmaterialen.

OPGAVE: info@ankesarte.nl

Als uw kind van tekenen en/of schilderen houdt dan zijn deze lessen geschikt voor hem/haar. Met een kleine groep kinderen gaan we samen aan de slag. Het is voor mij de uitdaging om samen met uw kind dit creatieve talent verder te ontwikkelen.

Tijdens de lessen gaan wij aan de slag met de basiskennis van tekenen en schilderen en de kinderen leren de verschillende materialen en technieken ontwikkelen. Deze kennis vormt een optimale basis voor hun creatieve talent. Door het werken met verschillende opdrachten zullen ze ontdekken naar welke onderwerpen, technieken hun voorkeur uitgaat.