Jaaa .... na de overweldigende reacties van vorig jaar gaan we het weer doen........zoveel mogelijk emoties in 1 keer  vangen.

 

                             SECRET GARDEN

wat is dat ? 

 *  Wijn - Spijs- Kunst - Muziek 

waar is dat ?

  *  in de sfeervolle binnentuin van Galerie / Atelier Anke Wijnia  (dijkstraat 50 in Franeker)

wanneer is dat ?

  *  zondag 23 juni 2024, aanvang 15.00, start concert 15.30

wat kun je verwachten ?

 *   je proeft 4 verschillende bijzondere wijnen met 4 bijpassende exclusieve gerechtjes. Deze wijnen en gerechtjes versterken elkaar en zullen een verrassende smaakbeleving geven. 

 *  daarbij geniet je van kunst (zowel binnen in de galerie als buiten) en muziek!  

wie treden erop ?

 *   Weima & van der Werf

                                                                                                                   ****

Al sinds de zomer van 1996 speelt het duo Weima & van der Werf al samen. Het duo bestaat uit Reinout Weima en Anno van der Werf en speelt dus al meer dan 25 jaar samen. Inmiddels zijn er ook al 6 cd’s uitgebracht met (deels) eigen Engelstalig werk, covers en met eigen Friestalig werk. Weima & van der Werf beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend duo qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Het publiek hoeft zich geen moment te vervelen. Het duo is leuk om naar te kijken en heeft een spontane en sympathieke uitstraling naar het publiek toe.

Het duo is fanatiek, gaat voor de volle 100% en speelt gedreven bij optredens. Met behulp van gitaar en bas en twee stemmen, zetten zij zaal naar zaal naar hun hand. Er worden krakers gespeeld en de show loopt snel door … klassiekers worden afgewisseld met moderner werk en een Nederpop repertoire. Een greep uit de Top 2000 passeert de revue.

Het publiek verveelt zich geen moment … de nummers zijn nooit te lang. Het duo is leuk om naar te kijken en heeft een spontane en sympathieke uitstraling naar het publiek toe. Het duo is niet bang om wat te zeggen tegen de mensen, maar is niet opdringerig en kan dus ook op de achtergrond het nodige presteren.
Er wordt verder gespeeld … de middag is alweer om … er worden veel vrienden gemaakt. Ze worden vrolijk toegelachen bij terugkeer aan het front.

                                                                                                                 ****

 

Je hebt de mogelijkheid om erbij te zijn door je aan te melden via onderstaande link. Wacht niet te lang want er zijn maximaal 35 kaarten beschikbaar. 

De kosten zijn € 49,- per persoon 

Het optreden is buiten en bij slecht weer wordt het concert geannuleerd en verplaatst naar een andere datum, mocht je dan niet kunnen dan wordt je geld weer teruggestort. 

 

Lijkt je dit leuk? geef je dan snel op

Past de datum niet, laat je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte van verdere activiteiten

 

Weima & van der Werf

Impressie Secret Garden 2023 met een optreden van My Old Suitcase