Workshop LANDSCHAP schilderen bij Gejut in Egmond aan Zee.

Op deze bijzondere locatie (500m van de zee) ga ik op vrijdag 5 juli een workshop LANDSCHAP & op zaterdag 6 juli een workshop PORTRET geven Egmond aan zee 2024 P

Naast diverse workshops op locatie gegeven te hebben, zoals Apeldoorn, Boazum, Hitsum, Twijzel en Franeker is dit nu je kans om in Noord Holland bij mij deze unieke workshop(s) te volgen. 

 

Hoe gaan we deze dag te werk:

We maken een vertaalslag van het (wad)landschap waarvan jezelf een foto meeneemt waardoor je geïnspireerd bent, mogelijk is dat wel de zee en het strand zoals je dat bij Egmond aan Zee kunt opsnuiven.

Het wordt een leerzame, creatieve dag waar vooral ook het plezier in creëren voorop staat.

 

Tijdens deze workshop laat ik je stap voor stap zien hoe mijn werkwijze is en kun je zelf ervaren hoe dat werkt voor jou.

We gaan werken met materiaalcontrast op het doek  waardoor een mooi spanningsveld ontstaat, transparante, waterige acrylverf t.o.v dikke lagen structuur. Je zult zien dat er een bijzondere gelaagdheid  op het doek ontstaat. Een ontdekkingsreis waarbij gevoel, materiaalverkenning, kleur en compositie aan de orde komen.

Door te durven experimenteren zal je verrast zijn hoe bepaalde materialen werken op het doek. We werken in de ondergrond met acrylverf en gaan het landschap verfijnen met olieverf totdat je uiteindelijk tevreden bent over het eindresultaat en je eigen schilderij mee naar huis kunt nemen.

Deze workshop is geschikt voor de beginnende en gevorderde schilder.

 

Programma dagworkshop:

10.00-12.30 - ontvangst met koffie/thee lekkers, workshop                                          programma  ochtend 

12.30-13.30 - geheel verzorgde lunch bij Gejut

13.30-16.00 - workshopvervolg

16.00-16.30 - nabespreking incl. borrel en bite

 

Kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 145,- p.p.  *inclusief schildersmaterialen/doek, liggend formaat (zelf een foto van een landschap meenemen)  

Als je 2 dagen wilt deelnemen aan de workshop dan betaal je een gereduceerd tarief van € 275,-p.p. 

 

Heb je nog vragen over deze workshop, stel ze gerust via de informatielink. 

Impressie van de sfeervolle ruimte waar de workshop gehouden wordt

Impressie workshop landschap schilderen op diverse locaties.