Beide dagen zijn ontzettend snel al volgeboekt. Je kan je voor deze workshop helaas niet meer aanmelden.

Ik kom zeer binnenkort weer met nieuwe data voor dagworkshops. 

 

Je kan je wel aanmelden voor de wachtlijst, in geval van een verhindering neem ik contact met je op en ik houd je automatisch op hoogte van nieuwe workshops. 

Dagworkshop PORTRET in mijn nieuw gevestigde Galerie & Atelier te Franeker.

 

De laatste workshops in december waren een groot succes, vanwege de grote belangstelling ga ik nog extra workshops  geven op :

vrijdag 21 en op zaterdag 22 april van 9:30 tot 16.30

Je leert in 1 dag met verschillende technieken werken, een getekend portret in houtskool (studie), onderlaag in acrylverf en het uiteindelijke portret in olieverf.  Deze workshop is geschikt  als je wilt ontdekken of portret wat voor jou is. Maar ook als je ervaring hebt kun je je kennis verbreden en experimenteren met verschillende materialen.


Programma dagworkshop:

vrijdag 21 april of zaterdag 22 april  2023

 

 9:30              - ontvangst met koffie/thee en wat lekkers

10:00-12:30  - workshop ochtend in mijn atelier

12:30-13:30  - uitgebreide lunch bij Bistro Sinnyn

 https://sinnyn.nl/

13:30-16:30  - workshop vervolg incl. nabespreking en drankje

 

Kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 125,-- p.p.  *inclusief schildersmaterialen/doek 40 x 50 cm (zelf een portretfoto meenemen)  

 

De workshop wordt door mij gegeven in mijn atelier aan de Dijkstraat 50 in Franeker. Je zult geïnspireerd raken door deze creatieve omgeving waar ook veel van mijn schilderijen te zien zijn.

 

Graag leer ik je mijn manier van portretschilderen. mijn technische opbouw vanuit de ondergrond met structuur & acrylverf en het schilderen van het uiteindelijke portret in olieverf demonstreer ik in stappen, waarbij je na elke stap meteen zelf aan de slag kunt. Tevens gaan we aan de slag met het oefenen van het portret in houtskool, je zult ervaren hoe fijn dat werkt.

Graag neem ik je mee in mijn vertaalslag van het portret. Hierbij leg ik in het kort uit over hoe we te werk gaan.

We gaan werken met materiaalcontrast op het doek waardoor een mooi spanningsveld ontstaat, transparante, waterige verf t.o.v  lagen structuur. Een ontdekkingsreis waarbij gevoel, materiaalverkenning, kleur en compositie aan de orde komen. Door te durven experimenteren zal  je verrast zijn hoe bepaalde materialen werken op het doek en uiteraard mag je je eigen schilderij mee naar huis nemen. 

Deze workshop is vooral ook geschikt als je losser wilt leren werken en de perfectie los wilt laten!.

 

Indien je geïnteresseerd bent in deze workshop dan kun je je via de link (bovenaan en onderaan deze pagina) inschrijven.

Heb je nog vragen over deze workshop, stel ze gerust via de informatie link. 

 

Impressie van mijn galerie & atelier te Franeker                                                      Impressie bistro Sinnyn te Franeker

Hieronder een impressie van de beide workshops in Franeker.

Impressie van mijn dagworkshop te Dokkum