Cursus aanbod zomer 2024 

 

Wil jij deze zomer leren of verdiepen en ervaren hoe heerlijk het is om een portret of landschap te creëren ?, dat kan ! ook deze zomer geef ik een diversiteit aan workshops met verschillende technieken zodat je kunt zien of het wat voor je is of jezelf verder ontwikkelen. Je hebt de keuze uit de volgende workshops:

Ontdek Houtskool

Houtskool is een geweldig materiaal om mee te werken, je zult in deze workshop ervaren dat je hiermee ook een verrassend resultaat kunt krijgen.

Ik geef deze leerzame workshop portret in houtskool in Franeker op 8 Juni (ochtend of middag)

Landschap schilderen 

Je kunt genieten van een inspirerende maar ook rustgevende dag.  Je wordt volledig in de watten gelegd zodat je volop bezig kan zijn met werken en leren van technieken. ik geef deze dag workshop in mijn Atelier in Franeker op 25 mei en op 5 juli bij "Gejut" in Egmond aan Zee 

Portret schilderen 

Portret schilderen is echt een uitdaging !  Deze dag leer je vanuit de ondergrond een portret opzetten. Ik geef deze volledige verzorgde dag workshop vanuit mijn Atelier in Franeker op 11 mei (nog 1 plek vrij) en 6 juli in bij "Gejut" in Egmond aan Zee 

Portret lessen 

In september begin ik weer met de lessen, in mijn Atelier in Franeker geef ik op maandagmiddag, maandagavond, dinsdagochtend en vrijdagmiddag les.  Tijdens deze lessen leer je met diverse technieken een portret schilderen of tekenen.